Ακολουθήστε τις συμβουλές της Christina Applegate!

Η sexy κόρη του Αλ Μπάντι στη σειρα "Παντρεμένοι με παιδιά", Christina Applegate, εξομολογείται στο προσωπικό της blog πώς κατεληξε στο σημερινό της στυλ και δίνει συμβουλές σε όλες τις νέες μαμάδες, για να νιώθουν πάντα κομψές, αλλά κυρίως άνετες...

"Πάντα είχα πάθος με την ελευθερία του καθενός να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει. Είναι κάτι που με βοήθησε τόσο στην ίδια τη ζωή και την καριέρα μου, αλλά είναι και κάτι για το οποίο ενθαρρύνω την κόρη μου.

Ένα ταξίδι δεν μπορεί να είναι ένα πραγματικό ταξίδι χωρίς αλλαγές και όλα αυτά τα χρόνια, το προσωπικό μου στυλ μου έχει περάσει σίγουρα πολλές και διαφορετικές φάσεις! Θα μπορούσα να πω ότι όταν μιλάμε για μόδα, τα έχω κάνει όλα. Έχω γίνει ροκ, πανκ, υπερ-μοντέρνα, ακόμα και εντελώς glamour.

Αυτό που έχω μάθει είναι ότι όταν νιώθετε άνετα - τόσο σωματικά όσο και για πώς σας βλέπουν οι άλλοι- Τότε αγγίζετε το τέλειο. Πρόσφατα, έχω υιοθετήσει ένα στυλ, που βασίζεται στην ευκολία. Εδώ είναι μερικά τεχνάσματα, που θα μοιραστώ μαζί σας.

ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!

Δεν έχω βάλει ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνια εδώ και χρόνια, εκτός εάν είμαι «υποχρεωμένη».Αυτό είναι! Τα flat σας δίνουν τη δυνατότητα να τρέχετε αριστερά-δεξιά, να κάνετε όλα όσα θέλετε και να φαίνεστε ακόμα πολύ κομψές. Εγώ προτιμώ τις μπότες Fiorenti & Baker, επειδή είναι τόσο κομψές και εξακολουθούν να είναι απίστευτα άνετες.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ «ΚΟΜΜΑΤΙΑ»

Ένα από τα αγαπημένα κόλπα μου είναι να αγοράσω μερικά βασικά κομμάτια, που ξέρω ότι μου ταιριάζουν. Από τα πλεον αγαπημένα μου, εκτός από ένα καλό ζευγάρι μπότες, είναι ένα σακάκι. Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από ένα «τίποτα» και ξαφνικά να έχετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση! Επίσης, ορισμένα επώνυμα κομμάτια κάνουν πάντοτε τη διαφορά.

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΗ!

Όσο λιγότερο χρόνο χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε τόσο πιο εύκολη είναι η ζωή σας και κερδίζετε χρόνο για άλλα, πιο σημαντικά, πράγματα. Ο χρόνος και η ενέργεια είναι η ουσία, συνεπώς οι online αγορές μπορεί να είναι μια τεράστια ανακούφιση. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι υπάρχουν πολλά online καταστήματα αποθηκευμένα στον υπολογιστή μου και όχι μόνο για μένα! Αγορές για είδη οικιακής χρήσης ή ρούχα των παιδιών μπορεί να είναι κουραστικές, οπότε κάνω ότι μπορώ για να αποφεύγω τα καταστήματα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να «ωριμάζεις» είναι ότι μαθαίνεις σιγά-σιγά τι σου ταιριάζει, τι σε βοηθά στην καθημερινότητά σου, τι σε κολακεύει και τι όχι. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τάσεις και δεν είναι όλες για σας. Να αγκαλιάσετε, λοιπόν, ό, τι είναι καλύτερο για σας ως άτομο. Αυτό έχει ανεκτίμητη αξία για το προσωπικό στυλ, αλλά και για όλες τις πτυχές της ζωής σας.